ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Diensten
Alle prijzen zijn inclusief redelijke gebruik van elektriciteit, gas en water.

Reisverzekering
Het is raadzaam dat u uit volledige reis- en medische verzekering voor alle leden van u partij nemen ter dekking van elke eventualiteit.

Linnen
Wij bieden bed linnen (dekbedovertrekken, lakens en kussenslopen).

Handdoeken
Hand handdoeken en badhanddoeken worden verstrekt (alle handdoeken geboden op de eigenschap moeten niet verlaten het terrein). Strandhanddoeken kunnen worden gehuurd van ons tegen een meerprijs.

Reiniging
Uw vakantie zal gecontroleerd en grondig gereinigd voor uw aankomst.  U wordt verwacht dat laat u de eigenschap in een schoon en netjes toestand aan het eind van uw verblijf.

Schade
Terwijl we graag denken dat onze gasten de eigenschap zal behandelen, als zij hun eigen huizen zou behandelen, behouden wij ons het recht te verzoeken dat een waarborg tegen elke bezetting, is het bedrag afhankelijk van het aantal mensen in uw partij. Dit bedrag is betaald met het eindsaldo 8 weken voor de vertrekdatum. Het geld wordt vervolgens terugbetaald aan u met in 7 dagen voor uw vertrek uit de eigenschap via overschrijving voor uw gemak.

Wij vragen u om te adviseren ons (ongevallen gebeuren) na uw verblijf als er geen incidenten zodat wij ervoor dat zorgen kunnen alles in orde is voor onze volgende gasten en we geen verrassingen hebben! Wees eerlijk als we worden geïnformeerd over eventuele ongelukken dat we zullen beslissen als een aftrek eigenlijk noodzakelijk is.

Persoonlijke veiligheid en het gebruik van accommodatie en apparatuur

Klanten zal de verantwoordelijkheid nemen voor het gebruik van het zwembad, Jacuzzi, terrassen, BBQ-gebieden en algemene apparatuur in en rond de woning, verzekeren van hun eigen persoonlijke veiligheid en toezicht op alle minderjarigen en andere leden van de partij, Paradise eigenschap oplossingen en de eigenaren van de eigenschap zal niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade ontstaan tijdens het gebruik van een van deze, en dat de clients (kinderen vooral) gebruik maken van deze op eigen risico.

BBQ

Voor gezondheid en veiligheid redenen om te voorkomen dat een brandgevaar, moeten BBQ's worden gereinigd na elk gebruik om ervoor te zorgen geen opbouwen van vet. Paradise eigenschap oplossingen en de eigenaren van de eigenschap zal niet aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens het gebruik van de BBQ, en dat de clients gebruiken deze op eigen risico.

Overgang
Het waarschijnlijk zal noodzakelijk voor u om te ontruimen uw accommodatie door 10.00 uur op de dag van uw vertrek; Wij adviseren u als dit niet het geval is. We kunnen niet garanderen toegang vóór 15.00 uur op de dag van uw aankomst als gevolg van overschakelingen – hoewel we proberen zullen om uw vluchten waar mogelijk tegemoet te komen.

Huisdieren
In het algemeen is ons beleid inzake huisdieren in de accommodatie niet toegestaan maar dit verschilt per eigenschap, neem dan op het moment van boeking vragen en wij zullen contact opnemen met de eigenaar.

Roken
Alle onze eigenschappen zijn rookvrij eigenschappen, u mag roken buiten de eigenschap maar niet binnen.

Boeken
Op ontvangst van een aanvraag reservering zullen wij bevestigen beschikbaarheid en kosten, met inbegrip van de storting vereist. Vervolgens zullen we een voorlopige boeking. We kunnen alleen beloven om een voorlopige boeking beschikbaar voor 7 dagen in afwachting van ontvangst van uw storting. Als de storting niet is ontvangen na 7 dagen geen garantie kan worden gemaakt dat nog de gewenste data beschikbaar zijn. De persoon die het maken van de boeking moet over 21 jaar oud en de Booker is aangewezen. De booker is verantwoordelijk en financieel aansprakelijk voor eventuele niet-verzekerde verliezen en schade aan de eigenschap die zich voordoen tijdens hun partij verhuur.

Betaling
Een borg van 25% wordt verzocht binnen 7 dagen na een voorlopige boeking wordt gemaakt. Op dit punt zal worden gezorgd voor de reservering. Het openstaande saldo is niet later dan 8 weken voor de vertrekdatum van uw vakantie plus de veiligheid/borg te betalen. Moet uw reservering worden gemaakt met minder dan 8 weken resterende op de vertrekdatum, dan is de volledige kosten van de vakantie zal vervallen voor betaling binnen 7 dagen na de voorlopige reservering wordt gemaakt.

Bevestiging
U ontvangt een ontvangst en boeken bevestiging advies als je 25% aanbetaling is ontvangen. Ook bevat deze bevestiging details van het nog uitstaande saldo en de datum waarop de uitstaande saldo is het gevolg. Na ontvangst van uw laatste saldo ontvangt u een nieuwe mededeling om te bevestigen de ontvangst van uw laatste saldo en de details van het belangrijkste inzamelpunt.

Annulering
Alle annuleringen moeten uiterlijk 4 weken voor de aanvang van de huurperiode schriftelijk worden ingediend. Annuleringskosten zijn als volgt:

·  26 weken of meer tot vertrek-aanbetaling terugbetaald in volle

·  12 weken tot 26 weken tot vertrek-storting verbeurd

·  4 weken tot 8 weken voor vertrek-50% van totale kosten aangerekend

·  Minder dan 4 weken voor vertrek – totale kosten in rekening gebracht.

Je betaling zal worden gerestitueerd in geheel in de onwaarschijnlijke gebeurtenis van onze annulering van uw vakantie

Wij zijn niet in staat om te accepteren verantwoordelijkheid voor enig aspect van uw vakantieregelingen buiten onze controle, bijvoorbeeld, ongeregeldheden, bedreigingen van oorlog, rellen, arbeidsconflicten, regeringsacties, het weer, of reizen vertragingen veroorzaakt door een of andere reden.
De accommodatie is voor het gebruik van de clients met de naam op het inschrijvingsformulier alleen

Contract van huren
Alle reserveringen worden geaccepteerd onder voorbehoud van het bovenstaande. Dit wordt op zijn beurt geacht volledig door de huurder en alle personen in de partij worden aanvaard als bevestiging van de boeking.


Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie